slider_3d
O NAMA

Creative design d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Splitu s dugogodišnjim djelovanjem na hrvatskom i inozemnom tržištu. Obilježje asortimana našeg poslovanja je proizvodnja i prodaja namještaja za opremanje ugostiteljskih objekata, hotela, škola, vrtića…

Izuzetno smo ponosni na ponudu vlastitih dizajniranih stolica, fotelja, specijalnih proizvoda od drveta, podova, opreme, prvenstveno namijenjenim uređenju interijera. Uz podršku vodećih europskih proizvođača, inovativnošću u praćenju trendova, kontinuirano proširujemo svoju ponudu u želji da svojim partnerima osiguramo cjelokupnu podršku u praćenju tehnoloških inovacija kao i moderan dizajn. Danas sa zadovoljstvom možemo reći da je Creative design d.o.o. tvrtka koja svim dosadašnjim i budućim klijentima predstavlja pouzdanog i kompetentnog partnera. Moramo istaknuti da se naš tim sastoji od poznatih arhitekta i dizajnera, sa zadovoljstvom prihvaćamo projekte na principu ‘ključ u ruke’.

Creative design d.o.o. u ponudi ima vlastiti asortiman stolova i stolica kojeg smo sami dizajnirali, a isto tako možete pronaći i profesionalnu ugostiteljsku opremu. Ukoliko vam trebaju usluge projektiranja, arhitektonskih nacrta ili savjetovanje obratite nam se s punim povjerenjem.

RADNO VRIJEME

08-16

Call Now Button
error: Sadržaj je zaštićen od kopiranja !!